avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanctiune prin posta pentru neacordare de prioritate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanctiune prin posta pentru neacordare de prioritate pietoni?

Ieri ma deplasam cu masina prin oras, la o trecere de pietoni 2 indivizi vorbeau cu spatele la zebra. Cand eram la vreo 2-3 m de zebra unul dintre ei se intoarce spre trecere si asteapta sa traverseze. Fiind in miscare si relativ aproape (aveam maxim 15km/h) nu am oprit sa il las sa traverseze. Intre timp in spatele meu ajunsese un echipaj de politie .I-am observat abia cand traversam , ei au oprit sa ii acorde prioritate. Am incetinit crezand ca o sa vina dupa mine si sa ma opreasca. Stiu ca asta ar insemna permisul suspendat+ amenda. Intrebarea mea este daca e posibil sa primesc o invitatie prin posta si sa mi se intocmeasca un PV? Sau daca nu m-au oprit ei inseamna ca am scapat? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2019
d0r1n27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:58, 15 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca ati scapat.
Poate că nu erau de la poliția rutieră. și ați scăpat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal contraventie neacordare prioritate pietoni aditata aditata Am fost oprit de un echipaj pentru neacordare prioritate trecere pietoni. Politistul care filma a refuzat sa-mi arate inregistrarea , si a replicat ca pietonul ... (vezi toată discuția)
Neacordarea de prioritate a pietonilor, contestație? BeBeLPSc. BeBeLPSc. Bună seara, aseară am fost oprit de către politie și am primit 4 puncte de amenda si permisul reținut pentru o perioada de 30 de zile cu dovadă de ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate pe trecerea de pietoni - suspendare, contestatie, sanse alin_macavei alin_macavei Buna ziua. Ieri ma deplasam cu masina pe un drum cu 4 benzi, cate 2 pe sens, eu fiind mai aproape de marginea drumului decat de axul lui. Pe sens opus un ... (vezi toată discuția)