avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RCA EXPIRATA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RCA EXPIRATA

Buna ziua. Am si eu o problema, de fapt o nelamurire. Am fost opriti cu masina de catre organele de politie la un control de rutina. La acest control, am realizat (habar nu aveam) ca asigurarea era expirata in data de 7 iar ziua respectiva era in data de 8. Deci pentru o zi (nici macar o zi intreaga, ci mai exact 10 ore) ni s-a dat amenda, de care stiam conform codului penal, si ne-au fost retinute talonul si placutele. Intrebarea mea este, de talon stiam ca trebuie retinut, dar se retin si placutele? Tinand cont ca asigurarea nu era expirata de mult timp. Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Cel mai recent răspuns: Elena-Claudia , utilizator 15:26, 15 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto rca expirata Alinsaban Alinsaban Buna seara tuturor,am o problema foarte mare va rog,pe data de 22 decembrie in raza comunei mele ,am fost oprit la un control de rutina si sa constatat ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost oprit de către poliție pentru un control ... Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Am fost oprit de către poliție pentru un control de rutina. In urma controlului s-a constatat că asigurarea RCA era expirata de 2 zile. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Legea 1 indice 18 poenaru poenaru Numele meu e Virgil am 35 de ani . Am cumparat o masina de la cineva o dacie mai exact convenind cu propietarul sa merg pe numerele lui pana facem ... (vezi toată discuția)