avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Articolul 339 aliniatul 2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Articolul 339 aliniatul 2

Buna seara! Ma puteti informa si pe mine cu privire la articolul 339, aliniatul 2? Ce pedepse se aplica? Contextul este acesta: intr o parcare publica a unui magazin, s a facut o adunare a masinistilor; multi dintre acestia faceau drifturi etc. Cei din magazin au sunat la politie. Eu am incercat sa parchez masina cu frana de mana, a iesit un "semi-drift". Echipajul de politie s au uitat pe camere s.a.m.d
In declarație fix acest lucru l am scris: ca am incercat sa parchez masina cu frana de mana, nicio intentie de alte porcarii. Permisul este luat pe perioada nedeterminata, pana cand se decide ceva in instanta.
Ce cai de rezolvare am? Din cate am citit, se poate lua permisul pe 3 ani, credeți ca este cazul?

Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2019
Alexandra.andreea, utilizator
Pedeapsa este închisoare de la 3 luni la un an sau amendă. In functie de circumstantele reale si personale, este posibila o solutie de renuntare la up.
Angajati-va avocat si exercitati-va apararea in mod efectiv.
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Amenda si anularea dreptului de a conduce?
In cazul condamnarii la amenda penala, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat pentru consum de bauturi alcoolice ciprian000 ciprian000 in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59 iar la sange ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere fără permis. ce valoare are declarația unui minor? Alexandra9900 Alexandra9900 Buna seara, prietenului meu i s a deschis dosar penal pt condus fara permis, doar pe baza unui prieten din masina( minor) care a spus ca el a condus, dar ... (vezi toată discuția)