Am o problema destul de grava, și un sfat mi ar fi de mare folos.
Am înaintat actele de divorț cu soțul meu din motive adunate și readunate nu vorbim de înșelat, vorbim despre faptul ca am trăit cu un manipulator, gelos posesiv, care pentru el femeia trebuie sa fiu supusa și el sa o domine, ne lăsând o ani de zile sa mearga la serviciu desconsidera s-o mereu, tactica fiind mai bine ai grija de casa și copii! Ajungând la vârsta de 40ani fără un loc de munca, fără o carte de munca și o asigurare plătită. Ne lăsându ma sa muncesc. Am înaintat actele de divorț și urmează sa avem prima înfățișare. Vor fi chemați și minori la tribunal. Copii au fost crescuți de mine el fiind mai mult plecat. Faptul ca avem o locuință cumpărata înainte de căsătorie trebuie sa o împărțim și cu acordul lui am pus apartamentul la vânzare, acum soțul meu numai este deacord sa vândă apartamentul. Explicandu i ca voi încerca să îl oblig prin instanta sa vindem locuința. Nici nu a vrut sa audă. Vrând sa îmi demonstreze ca ma distrus și nu i pasa, vrea sa ma termine psihic și sa aștept mult și bine poate și 10ani sa vândă locuința.in cererea de divorț am cerut ca copii sa îmi fie încredințați și sa divorțez. A acceptat acest fapt prin întâmpinarea pe care a făcut o.
Ce pot sa fac eu în momentul în care el nu se va decide sa vândă imobilul de comun acord. Nu pot sa îl speri nici dacă ma duc prin tribunal pentru un partaj judiciar.. Faptul ca costa enorm pentru mine... Ce alta varianta as putea avea? Un sfat mi ar prinde bine. Mulțumesc.