Buna ziua, tuturor. Sa stiti ca anul trecut, tatal nu mentionase absolut nimic de vacanta de iarna, eu l-am informat ca am pregatit copilul, si sa stiti ca am facut-o din timp. Are acest program de legaturi de multi ani, anul acesta e prima oara cand dansul "bate din picior" ca gata, vrea saptamana din vacanta. Anil acesta a fost prima oara cand a vrut sa stea cu copilul in vacanta de vara, conform programului de legaturi. Copilul nu a vrut sa stea decat cateva zile cu el, si ce credeti? Am primit somatie de executare. Deci despre ce vorbim? Domnul in cauza face abuz peste abuz, scandal ca nu ii respect programul, se victimizeaza si atat. Doamna When (daca nu gresesc), situatia este mult mai complicata. Si faptul ca vine din scurt cu aceasta impunere, ca el vrea sa stea cu copilul in vacanta de iarna, nu va ridica intrebari? Avem si noi programul nostru, viata noastra personala nu se invarte in jurul lui!
When a scris:
Dacă doamna a pregătit copilul când a avut ea chef și anunțat tatăl cu foarte puțin timp înainte evident ca omul nu s-a putut prezenta. Poate fi și aceasta situație. Nu avem de unde sa știm.
Tocmai din acest motiv tatăl a trimis mailul și uite ca a ridicat o mare problema mamei.
Doamna PS, ar fi de preferat sa nu mai scoateți lucrurile din context. Înțeleg ca deja ați luat personal postările mele și înțeleg de ce însă nu face acțiunile mai sănătoase. Dacă doriți atenția mea puteți sa îmi scrieți în privat pentru a nu a mai deranja și restul comunității cu derapajele dumneavoastră. Pana atunci, impunsul pentru a mai primi putina atenție e jalnic. Doar băiețeii trag de codite fetitele pe care le plac. De la un adult aveam pretenții.
Userul menționează ca e răcit copilul și tatălui nu ii pasa de sănătatea lui dat pe de alta parte spune ca au program de vizita pe la rude. Ce ar trebui sa înțelegem din asta? Ca mama e inconștiență în egala măsură ca și tatăl sau ca cel mic e bolnav doar pentru tata?
Stimate user sunteți sfătuit greșit.Dacă instanta nu a stabilit o ora nu puteți sa o bateți dumneavoastră în cuie și sa amenințați tatăl ca după ora, ziuarespectiva plecați cu copilul. Sau puteți sa o faceți însă mi-e ca o sa reveniți pe forum sa povestiți cum sunteți executata silit deși nu înțelegeți de ce.
Fata doamnei PS plătește penalizări, nu cred ca o sa va încânte sa dați bani cu nemiluita.
Eu as alege o săptămână și as pregăti emoțional copilul. As ruga tatăl sa anunțe dacă nu se poate prezenta ca să feresc fata de dezamăgire, as întreba dacă o duce pe undeva sa știu sa pun și haine mai groase.
Nu se prezintă în ziua respectiva? Mail în care anunțați frumos ca a fost așteptat și ca micuța a suferit mult.
Cooperati și susțineți relația cum puteți. Nu vine? Cereți modificare program în instanta și gata.
Simplificati lucrurile.