avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poate obtine permis de lunga sedere dupa casatorie?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poate obtine permis de lunga sedere dupa casatorie?

Buna ziua,
Prietenul meu este in vizita in Romania cu o viza de scurta sedere, de tip C. Va sta aici sub 90 de zile. In aceasta perioada noi planuim sa ne casatorim. Poate aplica pentru un permis de sedere lunga dupa casatorie in conditiile in care a intrat in tara cu o viza de tip C?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ioaciuhan , utilizator 16:23, 17 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
ok, multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in romania Marian0189 Marian0189 Buna seara. ca sa trec direct la subiect. m-am logodit cu o fata din Filipine. si as vrea sa o aduc aici sa ne casatorim. cei de la ambasada nu m-au lamurit.. ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)