avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare!!!!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare!!!!

Buna ziua
Am si eu o intrebare
Vrem sa intabulam un teren extravilan,titlul de proprietate e pe numele lui tata si fratele lui.Din pacate tata a murit vara aceasta,noi vrem sa facem succesiunea si ptr aste trebuie sa intabulam dar din pacate primaria respectiva nu ne semneaza actele ptr intabulare.Am scris si o cerere dar raspunsul lor a fost din nou NU!!!ca raspuns ei ne-au scris urmatorul""procesul verbal de punere in posesie a fost semnat in lipsa unui plan parcelar in baza unei intelegeri verbale intre reprezentantii comisiei locale de fond funciar si noi titularii dreptului de proprietate".Primaria vrea sa ne dea un alt teren tot in aceeasi tarla fiindca ei spun ca au avut o intelegere verbala cu noi asa cum au avut cu ceilalti proprietari(acesti proprietati sunt scoala comunei).Unchiul sustine ca el a renuntat si nici tata cand era inca in viata nu ne-o spus despre acest schimb de teren niciodata ceva.Multumesc ptr ajutor si ptr orice sfat

Alte discuții în legătură

Masurare teren extravilan doar cu plan parcelar? tonti tonti ...este vorba de doua terenuri extravilane care in realitate au suprafata mai mare decat cea inscrisa in CF.In combinatie cu alte terenuri tot ... (vezi toată discuția)
Intabulare sau contract ??? cosmin221985 cosmin221985 buna ziua !!!tatal meu are un teren agricol extravilan.....si doreste sa mi-l dea mie printr-un contract de intretinere... terenul nu e intabulat dar este in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... bunicul ... lucretia_lili lucretia_lili Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... Bunicul meu a avut 12.000 mp teren impartit pe 3 parcele: - prima parcela - 6500 mp extravilan - a ... (vezi toată discuția)