avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drepturi venit martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Drepturi venit martor

Dacă martorul este citat sa se prezinte in ziua in care nu este planificat in serviciu, dar pentru fapte care au legătură directă cu îndeplinirea atribuțiilor de serviciu fiind o consecință directă a îndeplinirii acestora, are dreptul la venitul din munca(pontaj) pe perioada audierii? Ex: un inspector ANAF este citat la instanța ca martor intr-o cauza in care petentul a formulat plângere contravențională împotriva procesului verbal încheiat de acesta.

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala Ramona1982 Ramona1982 prietenul meu lucreaza la o firma ca sofer. acum 1 luna I.T.M-ul la un control au vazut ca nu are contract de munca si a dat o declaratie ca lucreaza de o zi. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna solutia data de instanta in cazul unui dosar de anulare p.v. de contraventie? digxxx digxxx In plangerea contraventionala am facut referire la martorul asistent consemnata de politist in procesul verbal de contraventie, unde nu apare decat numele si ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala la un proces verbal dragostan dragostan Buna ziua am depus o plangere pentru ca am luat o amenda pt alarmarea falsa a politiei cam acum doua saptamani. Am primit acuma acasa o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)