avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Am o poprire pe contul bankar
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Am o poprire pe contul bankar

Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un sfat. Am luat de- la mozipo in urma cu vro 8 luni suma de 200 de lei. Bani pe care nu i-am inapoiat la timp si ieri am primit un sms de la executorul judecatoresc in care eram anuntata ca mi-sa pus propire pe cont. Am facut o cerere la dansii am completat un acord in care le-am cerut sa ai pot plati esalonat iar dansii au refuzat. Ce pot face in cazul de fata in conditiile in care chiar urmeaza ca o suma de bani sa ami fie virata in cont? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adinutza1980 , utilizator 15:31, 17 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , va rog sa ma lămuriti in următoarea situație ... denisaone denisaone Buna seara , va rog sa ma lămuriti in următoarea situație : Am stat girant unei persoane care acum a decedat și am o proprire pe cont întocmita de către ... (vezi toată discuția)
Buna seara. v cu o întrebare vreau sa va deranjez. am fost anunțat ... scoica_80 scoica_80 Buna seara. V Cu o întrebare vreau sa va deranjez. Am fost anunțat că voi fi executat silit pentru un credit luat de sotie in care eu eram co-platitor. ... (vezi toată discuția)
Propire pe cont Sorin Mizga Sorin Mizga Am o propire pe cont desi firma la care lucrez se ocupa de achitarea legala a datoriei mele! Au spus ca mi-au ridicat propirea si sotia mi-a trimis suma de ... (vezi toată discuția)