avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca sigiliul contorului Enel este rupt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca sigiliul contorului Enel este rupt

Buna ziua, Anul acesta am schimbat instalatia electrica in apartament, nu si contorul Enel. Azi am avut probleme cu instalatia, am chemat un electrician autorizat si cand a desfacut cutia contorului mi-a spus ca doua sigilii din 3 sunt rupte de catre cei care au facut instalatia. Ce pot sa fac in acest caz? Mi-a spus ca Enelul ma amendeaza daca sesizeaza problema aceasta. Eu sunt dispusa sa platesc amenda, dar sa reintru in legalitate prin refacerea sigiliilor. Problema este ca am citit pe net ca se face dosar penal pt furt de energie ceea ce mi se pare aberant. Asta inseamna cazier si probleme la locul de munca pt ceva ce nu am facut. Este posibil sa se rezolve amiabil doar cu amenda?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:09, 18 Decembrie 2019
Solutionarea depinde de interesul dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare de contract de curent (contor care nu are sigiliu si este neconform) AlinaDana28 AlinaDana28 Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 2 camere, intr-un bloc de 30 de apartamente, bloc care a functionat in trecut ca hotel. Avem mare problema cu ... (vezi toată discuția)
Furt energie : am o locuinta propietate personala unde au locuit ... vacanta2007 vacanta2007 Furt energie : Am o locuinta propietate personala unde au locuit parinti mei, eu mergand acolo doar ocazional. Eu am chemat reprezentantii furnizorului de ... (vezi toată discuția)
Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)