avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj

La societatea X, se intocmeste Pontajul principal si pontaj separat de ore suplimentare cu sporurile aferente (de exemplu, daca 8 ore sunt efectuate in weekend prin chemare la munca suplimentara, sunt ore suplimentare o data la care se adauga si spor de weekend). Intrebarea mea este daca este obligatoriu ca aceste ore suplimentare plus sporurile aferente sa fie cuprinse si in pontajul principal. Va multumesc pt eventualele raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Pontaj lunar ore suplimentare, weekend si sarbatori legale ( ... cristinast cristinast pontaj lunar ore suplimentare, weekend si sarbatori legale ( care se platesc in aceeasi luna) buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti daca procedez corect la ... (vezi toată discuția)
Pontarea orelor suplimentare lilly11a lilly11a Buna, am o nelamurire. Numai ce am avut un control de la itm si mi s-a spus sa depun pontajele cu orele efectiv lucrate de oameni, asta incluzand si cele ... (vezi toată discuția)
Compensare cu ore libere Buna ziua. In cazul compensarii orelor suplimentare cu ore libere platite, angajatorul nu ar trebui sa acorde cate un bon de masa pentru fiecare 8 ore ... (vezi toată discuția)