avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Teapa de pe un site inregistrat in Romania, de o firma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Teapa de pe un site inregistrat in Romania, de o firma din Ungaria

Am cumparat recent o consola de pe un site online cu domeniu .ro despre care am aflat ulterior ca apartine unei societati din Ungaria.
Consola nu a venit cu toate accesoriile, le-am semnalat asta, si m-au indrumat sa cumpar eu componenta lipsa si sa le trimit dovada platii, urmand sa-mi ramburseze suma. Am facut asta, si acum nu-mi mai raspund la emailuri. Am sesizat ANPC, care vad ca a redirectionat sesizarea mea catre Centrul European al Consumatorilor, insa am inteles ca acest centru nu ma poate ajuta cu absolut nimic, neavand posibilitatea de a sanctiona comerciantul. Ce mai pot face?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:13, 19 Decembrie 2019
cu scuze, practic, mai nimic.
intotdeauna trebuie sa consultati paginile de termeni si de contact cand vreti sa cumparati ceva online. e o chestie de prudenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa fac un pfa (prestare servicii -vanzare online), am cateva ... lucia/oana lucia/oana doresc sa fac un pfa (prestare servicii -vanzare online) am cateva neclaritati 1 se poate ca situl web unde vand sa nu aibe numele meu ? inteleg cap pfa iti ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Escrocherie telefonica (www.la24.ro) - sesizare anpc KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am sa va povestesc o intamplare pe scurt. Am fost contactat telefonic de catre o persoana care m-a intrebat daca am anunturi postate pe \"olx\" sau ... (vezi toată discuția)