avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai e valabil termenul pt întâmpinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai e valabil termenul pt întâmpinare?

Deci întrebarea mea ar fii următoarea...
Pe portal just înregistrarea dosarului ar fii pe data de 28.11.2019.
Astăzi vad ca să dat primul termen,1o.01.2020
Cum se da primul termen, înainte de întâmpinare, sau se poate da și în acele 25.de zile? Eu credeam ca se după ce se ia în calcul întâmpinarea. Termenul pt întâmpinare e de 25 de zile. Plicul primit pe 09.12.2019, înregistrat pe 28.11.2019.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:42, 19 Decembrie 2019
Buna seara,
1. Sunt spete unde intampinarea nu este obligatorie
2. Poate fi un termen administrativ fara citarea partilor pentru a se regulariza cererea.
3. Solicitati ajutorul unui avocat sa va explice in concred despre ce este vorba acolo.
Se considera 25 de zile din momentul in care dvs ati primit citatia. Nu din momentul in care apare modificare pe portal. Acolo putea sa apara si din August, conteaza cand ati primit-o dvs si vi se spune ce aveti de facut pe ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de judecata davidc davidc Buna ziua, Vreau sa ma lamuresc intr-o chestiune legata de termenul de judecata. Pe portalul instantelor apare la rubrica sedinte, data de 09.04.2014 in ... (vezi toată discuția)
Judecata fara citare lazu lazu Buna ziua. Am fost chemat in judecata de catre asociatia de proprietari printr-o actiune introdusa in noiembrie 2014. Stiu despre proces de pe portal just si ... (vezi toată discuția)
Un dosar înregistrat pe 21.02.2013 nu are încã termen ContSters159316 ContSters159316 buna ziua , am inregistrat un dosar - pretentii la judecatorie sect 2 , nr inregistrare la 21.02.2013 apare pe portal insa nu are termen - la rubrica sedinte ... (vezi toată discuția)