avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Corelare doc cadastrala - autorizație
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Corelare doc cadastrala - autorizație

Dorim sa cumpărăm o casa prin credit bancar dar s a constatat ca doc cadastrala nu bate cu autorizația , suprafețele din releveu / doc sunt mai mari decât autorizația emisă inițial s a prezentat un cadastrist la fata locului și suprafețele coincide co documentația Cadastrala / releveele emise dar nu s a respectat autorizația
Banca ne a solicitate edificarea aceste situații in vederea finanțării
Cum se poate rezolva aceasta situație ?
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2019
Davluy, utilizator

Alte discuții în legătură

Rectificare releveu casa mariusionutvoinea mariusionutvoinea Buna ziua Detin o casa compusa din 2 corpuri , unul din ele fiind construit ulterior constructiei corpului 1 , cu o alta autorizatie . Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Apartament cu modificari si procedurile bancilor la acordarea creditelor Dorky Dorky Vorbim despre un apartament in care s-au facut modificari fara autorizatii ai peretilor interiori dar care are de la Oficiul de Cadastru releveul cu situatia ... (vezi toată discuția)
Intabulare releveu vera75 vera75 Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie imposibila ....Trebuie sa fac evaluarea unui imobil(casa) construita in 2009 care are carte funciara insa fara releveu,pt ... (vezi toată discuția)