avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intocmirea actelor aditionale cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intocmirea actelor aditionale cim

La modificarea salariului si intocmirea CIM, actul aditional trebuie intocmit anterior sau ulterior de la data la care produce efecte? (nu ma refer la majorarea salariului minim, ci in general)
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 19 Decembrie 2019
Buna ziua.Anterior,cu specificare datei de intrare în vigoare,cu excepția situațiilor în care o asemenea modificare este prevăzută în mod expres de lege sau în contractul colectiv de muncă aplicabil.

editat : citare mesaj anterior
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Codul Muncii
art.17
...
(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in situatia in care o salariata depune cerere, la indeplinirea ... loreta.vatamanu loreta.vatamanu Buna ziua, in situatia in care o salariata depune cerere, la indeplinirea conditiilor PLV, pentru continuarea CIM pana la implinirea varstei de 65 de ani, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se poate intocmi astazi - 07.09.2021 un act aditional ... ionelamiron ionelamiron Buna ziua, Se poate intocmi astazi - 07.09.2021 un act aditional de majorare salariala care sa aiba aplicabilitate incepand cu 01.09.2021? Multumesc frumos ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, referitor la un act aditional incheiat la cim, in ... psychoxit psychoxit Buna ziua, Referitor la un act aditional incheiat la CIM, in care se modifica salariul (se mareste), se poate incheia de exemplu astazi, in data de ... (vezi toată discuția)