avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare nr înmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare nr înmatriculare

Bună ziua.
Pe data de 23 aprilie mi-am schimbat buletinul cu domiciliul pe un alt județ decât inițial.
Nr de înmatriculare la mașină a rămas pe vechiul judet.
Va rog sa îmi spuneți dacă este o problema referitor la acest aspect.
Am aflat recent că Nr de înmatriculare trebuia schimbat în 30 zile. Știți ce amenda se acordă?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:40, 19 Decembrie 2019
Termenul pentru notat auto in evidenta fiscala este de 30 de zile de la achzitie sau mutare in lat judet
Termenul pentru parcurs procedura la politie este de 90 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce acte am nevoie ca sa schimb autovehiculul de la o adresa, la alta! RAMONARAMMY RAMONARAMMY Recent mi-am schimbat domiciliul dintr-un judet in altul, in mod normal stiu ca in termen de 30 de zile trebuie sa inregistrez la noua adresa, autovehiculul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina geniax geniax Buna seara, Am o masina adusa din Spania in 2008. In 2009 am inmatriculat-o in Romania platind si taxa de prima inmatriculare in valoare de 2000 euro, taxa pe ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina trecuta doar la primarie fara a mai fi schimbate numerele Ionel03 Ionel03 As dori sa achizitionez o masina, dar problema este ca aceasta a fost cumparata de actualul propietar in ianuarie.Acesta a bagat-o la impozit la primarie dar ... (vezi toată discuția)