avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vreau să schimb contabilul firmei
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vreau să schimb contabilul firmei

Doresc să schimb contabilul firmei, dar vechiul contabil REFUZĂ fără motiv să-mi dea documentele necesare, nu mai răspunde la telefon şi pierd termenele de depunre a declaraţiilor fiscale. Ce pot face în situaţia asta ?
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2019
florinescu56, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face daca au fost pierdute toate documentele unei sc? carmenbn carmenbn O firma a fost cesionata catre un nou asociat.Au fost facute actele la RC,insa actele contabile ale firmei nu au fost predate catre noul asociat.Acestea au ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte indemnizatie somaj maxisilvia maxisilvia Buna ziua, Sunt in concediu pentru ingrijire copil pana la 23.11.2011 dupa ce am intrat in prenatal firma a dat faliment.Am dat de lichidatorul judiciar ... (vezi toată discuția)