avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV contraventie Politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV contraventie Politia locala

Buna ziua,

Am primit un pv de constatare si sanctionare a contraventiilor in baza noii hotarari a sectorului 4, Nr. 224/26.09.2019 regasita si in link-ul ( [ link extern ] ).

S-a constatat ca proprietarul a fost identificat incalcand hotararea si contraventia s-a aplicat catre acesta. Nu a fost realizata identificarea conducatorului auto. Proprietarul nu detine nici macar permis de conducere.
Totodata nu este nici un martor care a luat la cunostinta PV.

Care ar fii sansele in urma unei contestatii asupra acestui pv. Mentionez ca strada este eronata, masina este parcata zilnic in zona unirii dar niciodata pe boulevard. Mai multe masini din zona au primit aceeasi amenda, cu suma exagerata de 2000 ron.
Cel mai recent răspuns: Robertino095 , utilizator 13:21, 23 Decembrie 2019
Există un subiect asemănător.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Plingerea contravențională trebuie făcută în sensul care deja l-ați subliniat, proprietarul mașinii nu putea savirsi fapta, din moment ce nu deține permis de conducere, prin urmare trebuie ceruta anularea PV de contravenție. HCL respectiva spune clar ca sancțiunile se dau conducătorilor auto ale acelor mașini.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
latka, utilizator
In regula. Multumesc frumos.

Voi incepe procesul pentru anularea PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare hcl s4 24/2019 Adyconst Adyconst Rog un sfat. Speta: Ieri am primit o amenda prin posta de la politia locala S4. Amenda parcare in baza HCL S4 24/2019. PV de contraventie este pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Comunicare politia locala sector 6 cf hcl 222/2016 1981Lucian 1981Lucian Bună ziua, în data de 24.06. 2022 am primit de la politia locala sector 6 în parbrizul mașinii o comunicare cu privire la încălcarea hcl 222/2016, cu ... (vezi toată discuția)
Primit pv pol. locală galați, în lipsă, pentru parcare neregulamentară, fără invitație prealabilă la sediu virgiliuadr virgiliuadr Bună ziua. Pe data de 15 octombrie a.c. am fost, cu autoturismul, la o piață din Galați, numită popular Piața Basarabiei. Am parcat mașina pe trotuar ... (vezi toată discuția)