avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna
Am si eu o problema pe care eu o consider destul de mare pt mine si copil,deci situatia e in felul urmator, sunt despărțită de tatal copilului meu de cand fata avea 2 luni,noi fiind necasatoriti, fata este trecuta doar pe numele lui, intr.un an si 8 luni el ia dat decat 5 mil. De la varsta de 9 luni el nu si.a mai vazut copilul nesunand sau trimitindu.i pensia alimentara,intr.un cuvânt nu la mai interesat absolut de ea,nici nu a mai suna sau sa.i trimită ceva, chestia e ca eu acum sunt plecata si as vrea sa.mi iau copilul aici, cum as putea sa fac sa reusesc sa o iau cu mine fara proces, el nu vrea sa.mi dea procura,acum nu stie ca am plecat si fata e acasa cu mama mea, si nu vreau sa ajung sa.l dau in judecata ca ma va tine prea mult si locul de munca nu imi permite mai mult de 3 săptămâni, ce as putea face? As dori raspunsul unora avocati3,va rog, as vrea sa stiu ce am de facut? In afara de al da in judecată
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 11:44, 21 Decembrie 2019
Nu exista alta cale decat datul in judecata prin care sa cereti ca locuinta copilului sa fie stabilita la dvs acolo unde sunteti si sa va dea pensie.
Sa se suplineasca acordul tatalui pt a-i putea face pasaport si a iesi din tara.
Puteti sa imputerniciti un avocat sa se ocupe de proces, nu e musai sa va prezentati.
Doar pe calea instanței de judecată se poate rezolva problema dvs. Dacă aveți avocat angajat nu este nevoie sa stati in țară pana la finalizarea procesului deoarece o sa va reprezinte avocatul.
Contactați un avocat și discutați pe larg situația dvs.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decădere din drepturile părintești la cerere Deearaducu Deearaducu Se poate face decăderea din drepturile părintești la cerere...sa explic am un frate care a avut o relație de concubinaj nu căsătorie...sa despărțit ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Despre actele pentru buletin si parasirea tarii natale a unui minor Elena Mitru Elena Mitru Revin cu o intrebare.Daca tatal minorului de 16 ani si 10 luni l.a recunoscut la nastere,apoi l.a parasit si platindu.i de 2 ori pensia alimentara,apoi ne mai ... (vezi toată discuția)