avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare concurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare concurs

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma indrumati ce sa fac in continuare.
Saptamana aceasta m-am prezentat la un concurs pe un post de bibliotecar, am fost 4 candidate, trei nu au indeplinit conditiile de studii fiind respinse, eu admisa, una a depus contestatie pentru acest motiv, fiind respinsa.
A doua zi am sustinut proba scrisa si interviul, s-au afisat rezultatele finale si am fost declarata castigatoare.
La o zi dupa concurs am inceput sa aud zvonuri ca acesta se va anula, iar a treia zi am fost anuntata de director pe telefon ca o candidata nemultumita, aceea care a facut contestatie si i-a fost respinsa, a facut sesizare la Inspectoratul scolar si ca ei recomanda anularea concursului pe motiv de vicii de procedura (nu mi-a spus care) si, mai mult, schimbarea conditiilor de participare, adica trecerea de la studii superioare la studii medii, astfel incat respectiva sa poata participa la noul concurs.

Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta privinta? Pot sa-i actionez in judecata? As avea castig de cauza?

Va multumesc din suflet si astept parerile dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
pristopanu07, utilizator
Cel mai recent răspuns: pristopanu07 , utilizator 07:11, 21 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Anulare concurs bogdan123456 bogdan123456 Buna ziua, am castigat un concurs in cadrul unei institutii publice care fost compus din 3 probe (proba scrisa, care a avut loc in data de 12 ale lunii, proba ... (vezi toată discuția)
Concurs bibliotecar mradrian mradrian Buna ziua, Saptamana trecuta am dat un concurs pentru ocuparea unui post de bibliotecar. Comisia era alcatuita din 3 membrii:bibliotecarul metodist, si 2 ... (vezi toată discuția)