avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Partajare conversație/poze nud
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Partajare conversație/poze nud

De curând am "iesit" cu o individa care mi-a spus ca este despărțită recent de un coleg de-al meu. Nu a fost așa, iar colegul meu mi-a cerut dovezi ca eu am fost cu ea. I-am trimis conversațiile cu ea cat si pozele nud cu aceasta pe care mi le-a trimis. Supărată fiind ca am stricat relația ei ma amenința ca imi face plângere ca o urmăresc,hârțuiesc, etc fapte neadevărate. Pot raspunde penal ca i-am arătat iubitului ei pozele trimise de ea in lenjerie intima sau conversațiile?
Cel mai recent răspuns: Gorgociu87 , utilizator 12:29, 21 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj cu mesaje carina.maria carina.maria Buna seara. Recent am oferit o informatie intima unei persoane necunoscute, iar aceasta a inceput sa ma ameninte ca va posta informatia pe conturi de ... (vezi toată discuția)
Santaj si amenințare Individa Individa Un individ pe care ,nici macar nu il cunosc personal, ma amenință ca ii arata iubitului meu ceva conversații in urma unui joc in care apar lucruri pe care ... (vezi toată discuția)
Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)