avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imputernicire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imputernicire

Sotul ma are împuternicita pe contul lui ca sa pot scoate bani.... noi suntem in proces de divort, el mi-a spus sa scot bani de pe cont pentru cheltuielile casei, iar acum vrea sa imi faca rau si imi spune sa îi înapoiez sumele.... Întrebarea mea este daca ma poate face sa i le restitui? Precizez ca Divortul era pe rol in instanta cand au fost scosi , si avem si regim matrimonial separat
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
123456anca, utilizator
Cel mai recent răspuns: 123456anca , utilizator 13:35, 22 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca acei bani puteti dovedi ca au acoperit cheltuielile normale al casei (cora de 1/2 ce ii revine) atunci NU!
Pai si daca nu am cum sa dovedesc? ..... ca eu nu m-am asteptat sa faca asta, si nu am pastrat bonuri si chitante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit de la parintii mei prin contract de donatie ... Debby Debby Buna ziua, Am primit de la parintii mei prin contract de donatie un aparatament inainte de casatorie. Acum sunt casatorita si intentionam sa vindem ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti Irina24 Irina24 Buna seara, Este furt intre soti daca am scos bani de pe cardul sotiei? Am aflat ca a deschis actiune de divort dar nu am primit inca citatia. Multumesc! (vezi toată discuția)
Aflare date despre un cont bancar din anul 2000 tomaioan tomaioan Buna ziua.Socrul meu a constituit in anul 2000 un depozit la banca si l-a trecut imputernicit pe cumnatul meu.Acesta din urma a scos toti banii din banca in ... (vezi toată discuția)