avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament orange

Buna ziua.
Am o problema cu orange și m-am gândit sa întreb aici poate a mai trecut cineva prin asta. In luna Martie mi-am făcut un abonament la orange pe persoana juridică, unde am primit și un telefon. In luna Octombrie am avut niște probleme financiare și am vorbit cu ei sa îmi suspende abonamentul pentru 2 luni și au fost de-acord spunându-mi ca in perioada suspendată nu mi se vor emite facturi fiind “la zi”. Însă ieri m-am trezit cu o factura de 15.000 (da 15 mii) de lei pe motiv ca mi-au reziliat contractul și acestea ar fi daune contractuale. Am sunat și nu vor sa audă de nimic, spun ca dacă nu plătesc aceasta suna pana pe 3 Ianuarie voi fi dat in judecată.
Cum ar trebui sa procedez ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dragus , utilizator 23:44, 21 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Telefonul a fost un iPhone. Ma întreb dacă as putea cumva “reactiva” acel abonament (citisem ceva de genul pe forumul orange), nu am nici o problema sa plătesc in continuare abonamentul, sau sa îl achit pe tot, dar in nici un caz nu îmi este comod sa arunc cu zeci de milioane sau sute cât cer ei

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

Suna cam exagerat suma.... ce fel de telefon ati achizitonat? Posibil aceea sa fie cauza. Nu va ramane decat sa contestati suma pretinsa daca se ajunge sa va actioneze in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange rencip rencip Buna seara.AM 4 abonamente la Orange dar recent mi s-a stricat telefonul mobil achizitionat de la ei si anume nu Samsung Galaxy S4 pentru care am platit ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament orange mardare555 mardare555 Buna seara ! Acum 2 luni de zile verisorul meu ma rugat sa ii fac un abonament de internet la Orange , eu avand deja un abonament de 6 luni . Evident ca ... (vezi toată discuția)