avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere moștenire

Bună ziua, avem următoarea problema. Bărbat văduv și femeie divorțată, ambii cu 2 copii din celelalte casnicii și nici un copil împreună se căsătoresc legal. Soțul deține bunuri pe numele lui de pe vremea defunctei (casa și teren). Soția vitrega nu deține bunuri, se muta împreună. După 15 ani bărbatul moare. Nu exista testament. Nu exista nimic pe numele soției vitrege. Cum se face partajul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Alin Pușcașu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:39, 21 Decembrie 2019
Soția supraviețuitoare va moșteni 1/4 iar copiii soțului restul de 3/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune vittorio1 vittorio1 Buna ziua si felicitari pentru modul in care reusiti sa dati o mana de ajutor noua,celor care in anumite momente santem pur si simplu dezorientati.Problema mea ... (vezi toată discuția)
Speta: cuplu casatorit, ea traieste in casa parintesca, impreuna ... Miomic Miomic SPETA: cuplu casatorit, ea traieste in casa parintesca, impreuna cu sotul ei, dar care nu este trecut in spatiu. In aceasta casatorie el nu a venit cu nimic si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt căsătorit ,și am doi copii. de asemenea, soția ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna ziua! Sunt căsătorit ,și am doi copii. De asemenea, soția este in viața. Avem dobândite, împreuna cu soția mea, mai multe proprietăți ,pe toate ... (vezi toată discuția)