avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina pe numele unui parinte.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina pe numele unui parinte.

Salutare , as dorii sa imi cumpar o masina lunile viitoare si ma gandesc sa o pun pe numele tatalui pentru a plati mai putin la asigurare . Tata are datorii la primarie (impozit si 2 amenzi ) , credeti ca asta este o problema pentru trecerea masinii?As putea avea probleme pentru o eventuala re-vanzare (la cererea fiscalului) ? sau la ce fel de probleme ar trebuii sa ma astept ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:01, 22 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Eu nu cred ca sunt probleme la inscriere pe numele tatalui, ci daca ati vrea sa vindeti, nu veti putea pana nu isi achita tatal datoriile, el fiind proprietarul masinii la data revanzarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata datorie fisc, firma Loganito Loganito Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema. Tatal meu are un magazin alimentar in provincie. In urma unor probleme nu si-a mai achitat ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa plãtesc datoriile pentru a lua în evidenta fiscala o mașinã ? cataNFS cataNFS Bună seara , de curând am achiziționat o mașină , eu având câteva amenzi la primărie am zis sa o trec pe tatăl meu, întrebarea mea ar fi , ... (vezi toată discuția)
Radiere auto primarie Florynel_Bfi Florynel_Bfi Cu respect.Am si eu o problema.Acum un an am cumparat un opel asta f de la o persoana si am facut act de vanzare cumparare doar...iar eu ne avand bani atunci ... (vezi toată discuția)