avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Renovare acoperis
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Renovare acoperis

Buna dimineata

As vrea sa va intreb, pot sa scad din impozitul de chirie costuri, ca renovare blocului, de pilda renovarea acoperisului?
Am platit pro apartment 3000 Ron.

Astept raspunsul d.voastra.

Cu stima

Stefan
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:44, 23 Decembrie 2019
Acoperisul condominiului reprezinta parte comuna a carei intretinere si administrare intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari si a locatarilor
Reparatiile la partile comune,legal sunt suportate de catre proprietari
Daca insa prin contractul de locatiune locatarul accepta sa suporte si c/v reparatii parti comune iexecutate in perioada d ederulare contract,atunci puteti recupera respectiva suma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plătește reparațiile acoperisului? Crina Ramona Crina Ramona Bună ziua vă rog dacă puteți să mă lămuriți cu o situație din blocul nostru. Blocul are acoperișul din pod învelit cu tigla, podul a fost vandut ... (vezi toată discuția)
Suportarea cheltuielilor comune branzovenescu branzovenescu Locuiesc cu chirie intr-o garsoniera. La blocul in care locuiesc s-au facut recent reparatii majore la acoperis. Cum se calculeaza cota de participare la ... (vezi toată discuția)
Terasa spatiu comun Art11 Art11 Terasa de la pethous ultimul etaj curge apa la vecini , trebuie proprietarul sa repare toata terasa sau Condomiul??? Multumesc (vezi toată discuția)