avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj succesoral

Hot data in dec 2018...se face apel care este respinsa inteleg ca hot initiala este valabila...si la ce data isi produce efectul...cand trebuie paratul sa achite sulta stabilita
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2019
carmencarmen1968, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:34, 23 Decembrie 2019
Buna seara,
Dupa ce legalizati sentinta la judecatoria care a pronuntat-o puteti sa-l notificati pe cel obligat sa plateasca.
Daca nu o face de bunavoie atunci va puteti adresa unui executor judecatoresc.
De la data ramanerii definitive a sentintei cel ce trebuia sa plateasca o putea face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta partaj definitiva si irevocabila needhelp1 needhelp1 Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu partajul parintilor mei. Dupa un proces care a durat 3 ani, sentinta s-a pronuntat in Februarie anul acesta, ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune norocel_bab norocel_bab 23/03/2011 Admite cererea Solutie: Admite cererea. Constată că masa bunurilor comune dobândite de părţi în timpul căsătoriei este alcătuită din ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere student- hotarare necomunicata angajatorului- procedura ContSters378311 ContSters378311 Buna seara! As dori sa va intreb cum se poate ca in urma unei hotarari pentru majorare pensie de intretinere stabilita prin sentinta civila,pronuntata in ... (vezi toată discuția)