avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fraudare Revelion
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fraudare Revelion

În luna Septembrie 2019 am încheiat un contract pentru închrierea unui imobil tip villă în Azuga. Ulterior am achitat și suma de 2000 lei avans conform contractului. Totul părea super safe până când m am decis eu să îl sun pe proprietar să îl îmntreb ceva legat de perioadă. Nu mi a mai răspuns la niciunul din numerele de telefon lăsate contact și nici la mail.
Am înaintat o plângere penală la poliție la începutul lunii decembrie 2019.
Ce ar mai fi de făcut pentru astfel de situație ?

- Citiți, vă rog, regulamentul: pe acest forum discutăm doar spețe, nu și persoanele fizice sau juridice implicate în ele. Mulțumesc -
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:01, 26 Decembrie 2019
Nimic, doar sa mergeți din cand in cand pe la poliție și să întrebați care este stadiul lucrărilor.Daca nu se intampla nimic în.urmatoarele luni va sfătuiți cu un av,oricum durează ani pana se dispune o soluție de către procuror.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans gadinita - refuz rambursare deea_andreea1 deea_andreea1 Buna ziua, In luna septembrie am achitat cu titlul de \"avans gradinita\", cu bon fiscal, suma de 450 ron reprezentand jumatate din taxa aferenta primei ... (vezi toată discuția)
Am achitat anul trecut 3.000 de lei avans pentru nuntă la un restaurant, dar avem un deces în familie și vrem s-o amânăm. nu putem recupera avansul, ce ne sfătuiți? u.catalin u.catalin Buna ziua, In data de 04 octombrie 2018, am achitat un avans de 3000 lei pentru nunta ce urma sa aiba loc in data de 07 septembrie 2019. In urma unui deces ... (vezi toată discuția)
Plangere persoana juridica Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Ca persoana juridica am inteles ca nu poti face plangere la ANPC, dar la Politie pot face plangere? Multumesc! (vezi toată discuția)