avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie cu salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie cu salariu

Buna dimineata.Cand intra in vigoare masura care interzice cumulul pensiei cu salariu si pana la ce data trebuie sa isi exprime optiunea aleasa un pensionar care lucreaza la stat?
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2019
zaharia_luminita1, utilizator
Cel mai recent răspuns: zaharia_luminita1 , utilizator 16:16, 24 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit Proiectului de Lege privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative ,pensionarii au obligatia ca , in termen de 15 zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a art.41^1, sa isi exprime in scris optiunea intre suspendarea platii pensiei pe durata exercitarii activitatii si incetarea raporturilor de munca,de serviciu, actului de numire in functie.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie salariu Iulian.Popa Iulian.Popa Buna ziua, As dori sa stiu daca legea interzice cumulul pensie -salariu in cazul unei companii de stat?Bineinteles ca nu vorbesc despre CCM,care poate ... (vezi toată discuția)
Pensionar - cumul potrivit legii nr. 329/2009 Dan Georgescu Dan Georgescu buna ziua, la o institutie publica este un pensionar care cumuleaza pensia mai mare decat venitul mediu brut care a stat la baza fundamentarii bugetului ... (vezi toată discuția)
Executivul interzice cumulul salariului de la stat cu pensia de peste 1700 de lei ContSters79437 ContSters79437 La ce se refera PENSIA IN PLATA???? La pensia bruta sau la pensia neta??? VA MULTUMESC. (vezi toată discuția)