avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzare

Buna, ca sa ies dintr-o situatie am mintit ca o persoana mi-a dat o suma considerabila de bani, aceasta informatie fiind doar verbala si stiind-o un cerc foarte mic de oameni. Problema este ca acea persoana a aflat ce am spus despre el si sunt amenintata ca ma va da in judecata pentru ca am vorbit lucruri neadevarate. Poate face asa ceva avand in vedere ca nu are dovezi scrise? Amenintarea lui mi-a scris-o printr-un mesaj text. Care pot fii consecintele? Va multumesc! Eu nu i-am raspuns la nici un apel telefonic ca a jncercat sa dea de mine, i-am blocat toate numerele de telefon.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Decembrie 2019
Marilena2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marilena2019 , utilizator 16:23, 25 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este facuta intr-un cadru legal ci doar am afirmat la doua cunostiinte ca sa nu se mai deschida subiectul banilor, din pacate am apelat la aceasta solutie... Si acea persoana acum ma ameninta ca ma da in judecata si ca voi avea probleme pentru ca am afirmat asa ceva despre el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari și calomnii elisay_99 elisay_99 Buna ziua! Azi am intampinat o problema și as vrea sa stiu ce pot face ca sa nu se repete. Pe scurt: acum vreo 2 ani am lucrat într o gelaterie din ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu o procedura civila NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! Ma aflu intr-un litigiu de munca, pt drepturi banesti. Am lucrat la osocietate care nu mi-a achitat salariul. La termenul trecut, la tribunal, s-a ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon AlexandruIonescu AlexandruIonescu Imi cer scuze daca nu am selectat bine forumul unde sa postez, sunt nou aici. De cateva zile..o saptamana...un nenorocit ii da telefoane iubitei mele ba pe la ... (vezi toată discuția)