avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta intre constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta intre constructii

Buna dimineata si Craciun Fericit tuturor! Am nevoie de un sfat,va rog! Locuinta mamei mele are peretele casei care da spre vecin,ca si garg despartitor! Asa a fost contruita de 100 de ani!Vecinul si-a lipit de acest perete ,garajul,fara a lasa nici un pic de spatiu!In casa,pe acel perete,a aparut igrasia!Banuim ca e din cauza ca pe afara nu mai circula aerul pe linga perete,vecinul are depozitate diverse lucruri in garaj,lipite de acest perete.L-am rugat sa mai aeriseasca si sa lase sa se usuce peretele,sa ne lase sa reparam,dar...fara succes!Intrebare: cui ar trebui sa ne adresam pt. a reglementa aceasta situatie?Ce solutii am avea? Fara a apela la instanta!Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)
Casa batraneasca, construita "pe hotar" alinagr alinagr Buna ziua.Am si eu cateva nelamuriri. Casa socrilor mei,cumparata de bunica sotului meu, este construita pe hotar cu vecinul de langa noi. Acesta nu vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)