Buna ziua lucrez la un depozit si intr o seara ma aflam pe o liza elctrica care ridica paletul de la pamant masxim 10 cm nu am autorizatie de stivuitorist cand ma pregateam sa dau cu spatele o colega care tragea un palet cu liza manuala a trecut prin spatele meu nici ea nu sa asigurat cand eu faceam mersul cu spatele si cand am obsevat o ca sa nu o lovesc frontal am impins o cu mana si am lovit o in zona spatelui mai mult am sters o cu bratul de la liza electrica cel pe care te sprijini de el in timpul mersului tin sa mentionez ca nu am avut viteza ca tocmai atunci plecam dupa loc si cu spatele si nu are viteza liza colega a inceput sa planga mai i am pus niste gheata in zona spatelui unde am lovit o ( sters o cu bratul de la liza ) a doua zi sa dus cu sotul ei care lucreaza in depozit cu noi la spital ca o durea spatele si cica a bagat o pe perfuzi la spital au declarat ca a cazut pe gresie in baie doctorul de la spital ia spus sa stea linistita ca nu are nimic grav ea sa dus la medicul de familie si si a luat 3 sau 4 zile de medical mi au spus sa stau linistit ca nu au nicio pretentie de la mine dar au inceput mai ales sotul ei practica sa ma amentinte sa ma santaseze sa intervin in favoarea lor in cadrul firmei sa le faca contratct pe nedeterminat sa le mareasaca salarile ca daca nu dau de dracu mi a spus asta de mai multe ori cand au o problema in loc sa se duca sa vorbeasca cu sefi vin si imi zic mie sa ma duc eu sa le rezolv probleme ca altfel dau de dracu la ce v am povestit daca ei se duc si fac reclamatie ce as putea sa patesc conform legi ca nu am omorat pe nimeni nici in spital nu am bagat o si a avut maxim 4 zile de medical de le medicul de familie de la spital nu i au dat si mai ales ca au declarat la spital ca a cazut pe gresie
Dar eu daca ma duc la politie si le fac o plangere penala pentru amenitare si santaj ca numai scap de ei a devenit stresant care ar fi pedeapsa pentru amenitare si santaj ? va multumesc o zi buna
[ link extern ]