avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducere perioada suspendare permis.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducere perioada suspendare permis.

Mi-a fost suspendat permisul pentru o alcoolemie de 0.04 mg/l, permisul fiind de 10 luni. Se poate face cerere de reducere a perioadei la 30 zile?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:50, 25 Decembrie 2019
Din păcate una dintre condiții este ca sa fi avut permis de cel puțin un an. Nu puteți beneficia de reducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare drept conducere auto pe 90 zile victoriatofan victoriatofan Daca fac contestatie la procesul-verbal prin care mi se suspenda dreptul de a conduce auto si pierd in instanta, mai pot beneficia de micsorarea perioadei de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat 90 zile alcool Coman2010 Coman2010 Buna ziua, In data de 21 aug 2016 am fost oprit de un echipaj politie pe raza municipiului MANGALIA (eu avand domiciliul in BRAILA) testat alcoolemie, ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcoolemie Nicusor1995 Nicusor1995 Buna seara, in luna mai a anului curent mi.a fost retinut permisul de conducere din cauza alcoolemiei de 0,11 g/l alcool pur in aerul expirat si am primit o ... (vezi toată discuția)