avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Permis de ședere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Permis de ședere

Bună ziua, sunt căsătorită cu un cetățean turc căruia îi expiră viza în câteva zile. Este obligat sa părăsească țara sau poate rămâne până va primi permisul de ședere. Menționez că a întrat în țară în baza unei vize de tip C vizită. Dacă totuși nu părăsește România care sunt consecințele. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mishu1988 , utilizator 08:00, 8 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua, as dori sa chem o persoana în România dar din păcate persoana aceea nu este în spațiu Schengen. Care ar fi mai exact cheltuielile care le am eu ca eu sa fac aceasta cerere? Și dacă pe toată perioada șederii sunt obligat sa o întrețin sau doar în caz de forță majora (când nu mai are resurse financiare)???
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)
Tip de viza necesar pentru casatorie cu cetatean non-eu si aplicare pentru reintregirea familiei Laura Mogos Laura Mogos Buna ziua, intentionez sa ma casatoresc cu cetatean Non EU si doresc sa sa stiu cu ce tip de viza poate intra in Romania si care ii permite ca dupa casatorie ... (vezi toată discuția)
Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)