avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Tip de viza necesar pentru casatorie cu cetatean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Tip de viza necesar pentru casatorie cu cetatean Non-EU si aplicare pentru Reintregirea Familiei

Buna ziua, intentionez sa ma casatoresc cu cetatean Non EU si doresc sa sa stiu cu ce tip de viza poate intra in Romania si care ii permite ca dupa casatorie sa nu paraseasca tara si sa aplice pentru permis sedere /reintregire familie.
Cel mai recent răspuns: Laura Mogos , utilizator 09:20, 4 Februarie 2020
Buna ziua,
Poate va ajuta informatiile de mai jos
[ link extern ]
Buna ziua, multumesc pentru link. Am reusit sa vorbesc cu cineva de la Permise de sedere (IGI) si mi a confirmat ca din moment ce intra in tara ( cu orice tip de viza: Viza Romania sau Schengen),ne casatorim si depundem dosarul de obtinere permis sedere pe baza certificatului de casatorie,poate ramane in tara, nu este nevoie sa paraseasca teritoriul Romaniei. Singura mentiune este ca la momentul depunerii dosarului viza sa fie valabila.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
Laura Mogos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Viză cetățean sirian Cesima12 Cesima12 Sunt casatorota cu un cetatean tunisian cum pot obtine viza lui pt România pentru ca la ambasada a fost refuzat de 2 ori (vezi toată discuția)
Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)