avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea și art. din lege privind salarizarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea și art. din lege privind salarizarea persoanelor cu studii superioare

Sunt încadrat în armată pe o funcție cu studii postliceale.
Doresc să știu potrivit căruia art.din Legea salarizării unitare funcția mea cu studii postliceale poate fi transformată în funcție cu studii superioare de lunga durata pe care le am ?
Menționez că studiile deținute sunt în domeniul în care lucrez.
Exemplu: Există învățător care prestează aceeași muncă,cu studii liceale,postliceale,superioare și sunt plătiți diferit în funcție de studii.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:16, 26 Decembrie 2019
Vedeti Legea 153/2017 - Anexa nr. VI FAMILIA OCUPAȚIONALĂ DE FUNCȚII BUGETARE
„APĂRARE, ORDINE PUBLICĂ ȘI SECURITATE NAȚIONALĂ“
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca ... mircea erica mircea erica Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca faci voluntariat ? După număr de ore sau ca perioada ? Este specificat in lege un nr de ore? (vezi toată discuția)
Grile de salarizare SoareGeta SoareGeta Buna ziua In institutia in care lucrez, salarizarea personalului neclerical se face dupa Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului ... (vezi toată discuția)
Salariu inspector protectia muncii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Care este salariul minim pentru un Inspector protectia muncii cu studii postliceale? (vezi toată discuția)