avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturi vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturi vodafone

Buna dimineata, imi incerc norocul, în luna octombrie am fost in concediu in Turcia,înainte de a pleca am sunat operatorul de telefonie vodafone care m-a asigurat că pot folosi abonamentul pt ca sunt client ...... vrajeli. La întoarcere surpriză am de plata 2700 lei factura , am sunat in nenumarate randuri la vodafone, au spus că nu le-a funcționat sistemul si ca problemă se va remedia, observ ca de fapt au făcut un fel de esalonare. Din cate am citit operatorul trebuia sa închidă datele la un cost de 50 euro. Am vreo sansa să-mi recuperez banii? Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:05, 27 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Din cate am citit operatorul trebuia sa închidă datele la un cost de 50 euro.

asta e o optiune, puteti opta sa fiti notificat cand atingeti limita sau sa se restrictioneze cand atingeti aceasta limita.
am sunat operatorul de telefonie vodafone care m-a asigurat că pot folosi abonamentul pt ca sunt client

normal ca il puteti folosi, dar nu gratis si cum nu sunt in UE, costa mai mult, nici nu aveti un nr de mb inclusi in abonament pt a putea folosi in afara ue.
Si iti trimite o factura de 2700 lei, ... ?
ce reprezina suma, cat ati vorbit si cat net ati consumat, cu cei de la vodafone trebuie sa discutati.
Fostul meu patron a mers in nu stiu ce insula si intra pe internet sa citeasca stirile pe closet, a platit 3000 de euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare abuziva din partea vodafone mcordos mcordos Fapte : - am avut abonament vodafone - inclus 4 eura / luna - acces internet - la 2 zile de la inceputul perioadei de facturare - am fost anuntata pe SMS ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare abuziva abonament vodafone Ana_maria17 Ana_maria17 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: sunt abonat Vodafone (cu plata la zi), iar in data de 28.02.2015, dintr-o eroare umana, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone valentin-hrubi valentin-hrubi Buna ziua, problema e in felul urmator, am un abonament la vodafone de 3 ani si ceva cu minute si internet in roaming. Nu am avut nici o problema pana acum ... (vezi toată discuția)