avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Aplicare prevederi hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Aplicare prevederi hotarari judecatoresti

Rezultatul unei hotarari judecatoresti privind plata de dobanzi la diferentele salariale obtinute in baza altor hotarari judecatoresti se aplica tututor beneficiarilor de diferente prevazuti in hotararile initiale sau doar celor care au initiat actiunea privind aplicarea acelor dobanzi?

Din motive dicutable sau nu unii beneficiari de diferente au fost exclusi din lista la momentul in care s-au cerut daune/dobanzi etc. (actiunea a fost introdusa de sindicat si beneficiarii nu mai erau angajatii unitatii la momentul acela, dar au fost la momentul introducerii actiunii privind obtinerea diferentelor salariale).
Aceasta este solutia tribunalului, eu fiind unul dintre beneficiarii sentintei civile nr.9420/30.10.2013, dar nefiind in lista de reclamati la actiunea in urma careia s-a ajuns la solutia de mai jos..
''Obligă pârâţii la plata către reclamanţi a dobânzii legale aferentă drepturilor băneşti cuvenite în baza sentinţei civile nr.9420/30.10.2013 a Tribunalului Bucureşti începând cu data de 08.12.2013 până la plata efectivă a drepturilor. Cu apel in 10 de zile de la comunicare ce se depune la Tribunalul Bucureşti Secţia a VIII a. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a sumei de 1500 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Pronunţată în şedinţa publică astăzi 03.03.2017.
Document: Hotarâre 1524/2017 03.03.2017''

Acele dobanzi au fost achitate in luna aprilie 2019, eu ne primind nimic, mi se pare ciudat sa fie nevoie de alta actiune judecatoreasca pentru acelasi obiect.

Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 27 Decembrie 2019
ninapreda, utilizator
Cel mai recent răspuns: ninapreda , utilizator 21:06, 27 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma refuza sa imi dea banii andreeadragoianu andreeadragoianu Am doua procese castigate, hotarare data Curtea de Apel Craiova, de mai bine de o luna. Am facut toate demersurile necesare pentru a intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal plata salariilor AVPS AVPS Buna ziua, Am o solutie de admitere a cererii de plata a salariilor neachitate; Ce trebuie sa fac in continuare pentru a mi primi banii? Ma pot adresa ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotarari judecatoresti Carp Mircea Carp Mircea Hotarare Tribunal Admite cererea Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Obligă pârâta să emită decizie de revizuire a drepturilor de pensie ale ... (vezi toată discuția)