avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie tribunal plata salariilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie tribunal plata salariilor

Buna ziua,

Am o solutie de admitere a cererii de plata a salariilor neachitate;
Ce trebuie sa fac in continuare pentru a mi primi banii? Ma pot adresa fondului de garantare?
Mai jos solutia tribunalului Bucuresti:

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea formulată de reclamantul xxxxx, în contradictoriu cu pârâta xxxx SRL,astfel cum a fost restrânsă . Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de xxxxx lei cu titlu de diferenţe de drepturi salariale cuvenite pentru perioada 01.06.2018 - 30.01.2020, inclusiv. Cu apel în 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a. Pronunţată azi, xx.04.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei
Document: Hotarâre xxx/aprilie 2021

Va multumesc pentru sprijin.
Cu respect,
A.P.
Cel mai recent răspuns: AVPS , utilizator 16:06, 18 Mai 2021
Va adresati unui executor judecatoresc .

Societatea este in insolventa ? ... Fondul de garantare asigura plata creantelor salariale ce rezulta din contractele individuale de munca si din contractele colective de munca incheiate de salariati cu angajatorii impotriva carora au fost pronuntate hotarari judecatoresti definitive de deschidere a procedurii insolventei si fata de care a fost dispusa masura ridicarii totale sau partiale a dreptului de administrare.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns; societatea nu este in insolventa.

O zi usoara,
AP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanţă preşedinţială legături personale cu minorul 2 ori 4 ore pe luna Robert.vargatu80 Robert.vargatu80 Buna ziua, Am si eu intrebare daca e normal ca o instanta sa-mi acorde un asemenea programm de legaturi personale cu un minor de 11 ani. Incet numai stiu ... (vezi toată discuția)
Constatare nulitate act juridic (contract împrumut - act autentic lalyta lalyta Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia de necompetenţă materială a Judecătoriei xxxx , invocată din oficiu. ... (vezi toată discuția)
Proces recuperare debit firma la tribunalul teleorman nicholas_rom nicholas_rom Buna Ziua, Am de recuperat o suma de bani de la o firma din Teleorman; am contactat Urban si Asociatii din toamna anului trecut sa se ocupe ei de caz. Prima ... (vezi toată discuția)