avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis

Pt un permis suspendat in instanta pe o perioada de 2 ani, se poate face o contestație ulterioară sau obținerea unei rejudecati in vederea societății termenului?
Incercati sa detaliati, nu exista sanctiunea de suspendare a dreptului de a conduce pe 2 ani.
Sancțiune in urma unei hotărâri judecătorești, cu interzicerea dreptului de a conduce pe 2 ani
Este total altceva.
Permisul este anulat. Pentru ce infractiune ati fost condamnat?
A fost menționat că permisul nu este anulat fiind prima abatere de genul , iar infracțiunea a fost pe fondul de alcool. În aprilie se face un an de la sentința si 9 luni pana a avut loc procesul. Pot sa cer o rejudecare?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere suspendat ContSters185376 ContSters185376 in urma cu 2 ani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool. . 0.70 in aerul expirat si 1.10 in sange. la proces am fost achitat si sanctionat cu ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis,. sunt condamnat la trei ani cu suspendare ... dmisi dmisi Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte nelu1976 nelu1976 in data de 8 decembrie 2010 un amic a fost prins la volan baut cu 0,66 alcool in aerul expirat,1,20 in sange la prima recoltare si 1,40 la a 2-a.are proces ... (vezi toată discuția)