avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. După un proces de 2 ani cu primăria mi s a admis contestația la executare neavând un avocat. Acum cei de la primarie mi au facut apel. Ar trebui să mă îngrijoreze acest apel? Ca nu mi permit sa mi pun avocat. Am toate probele depuse la dosar. Astept sa mi se afișeze data apelului. Astept un sfat. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
Ralunico, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:56, 2 Ianuarie 2020
Ca să primiți un sfat, trebuie să puneți o întrebare. Este dreptul creditorului să apeleze la calea de atac, că de asta există instanță superioară.
Depinde de motivele de apel. Este greu sa aprecieze cineva dificultatea spetei doar in baza informatiilor furnizate de dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire silvica1940 silvica1940 Sunt in proces cu angajatorul pentru recunoasterea, si a perioadei de mijloc a activitatii mele identice-similare cu grupa superioara, ca si cele de la ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovignieta vlupou vlupou buna. va rog a ma informa cum sa depun recurs la contestatie rovignieta, dupa ce mi-a fost respinsa plangerea depusa ca amenda nu este legala din cauza ca nu ... (vezi toată discuția)
Respinge ca inadmisibilã cererea de aderare ContSters115010 ContSters115010 Buna ziua,am atacat la Curtea de apel o hotarare a Tribunalului SENTINŢA NR.114 Admite cererea şi în temeiul art. 138 alin 1 lit a şi d din L 85/2006 ... (vezi toată discuția)