avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda rovignieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda rovignieta

buna. va rog a ma informa cum sa depun recurs la contestatie rovignieta, dupa ce mi-a fost respinsa plangerea depusa ca amenda nu este legala din cauza ca nu exista semnatura olografica a agentului constatator si as dori sa stiu daca pot sa depun online recursul. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:41, 27 Aprilie 2014
Incercati sa depuneti recirsul fie prin arhiva instantei fie prin corespondenta cu mandat de confirmare sau fax
multumesc. dar as dori un model de recurs, pt ca pana acum nu am fost reprezentat de un avocat si singur ma descurc cam greu.
Nu exista model prestabilit.

Recursul se motiveaza in functie de ceea ce a decis instanta de fond, de motivarea acesteia, de probe, in functie de situatia dvs concreta si in baza temeiurilor de drept aplicabile spetei.

Luati eventual legatura cu un avocat care doar sa va redacteze recursul, mai ales ca acest fapt este obligatoriu daca v-ati judecat pe noul cod de procedura civila.

In alta ordine de idei, calea de atac in cazul dvs eu stiu ca este apelul si nu recursul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie la executare? ... Lucidan123 Lucidan123 Ma poate ajuta cineva cu un model de Contestatie la executare? ANAF-ul mi-a pus poprire la Casa de Pensii pe pensia de invaliditate. Poate obtin în instanta o ... (vezi toată discuția)
Care este termenul legal de motivare a hotararii, in scris a judecatoriei ? franciscszabo franciscszabo Concret; intr-un dosar civil,s-a pronuntat o solutie cu drept de recurs(solutia a fost postata pe saitul judecatoriei respective la nr.de dosar in cauza) dar ... (vezi toată discuția)
Delapidare gabykro gabykro Buna ziua, am nevoie urgenta de un sfat sau un raspuns. Pe 5 .11 am termen de prezentare la judecatorie in calitate de inculpat in dosar ... (vezi toată discuția)