avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ma poate ajuta cineva cu un model de Contestatie la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ma poate ajuta cineva cu un model de Contestatie la executare? ...

Ma poate ajuta cineva cu un model de Contestatie la executare? ANAF-ul mi-a pus poprire la Casa de Pensii pe pensia de invaliditate. Poate obtin în instanta o clementa, sa-mi opreasca o suma mica pentru a avea cu ce trai si cumpara medicamente în continuare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:40, 16 Martie 2023
Nu exista model prestabilit, pentru ca situatiile de fapt sunt diferite. Daca nu va descurcati financiar, faceti o solicitare scrisa catre baroul din localitatea dvs spre a numi un avocat din oficiu pentru redactarea contestatiei, dar trebuie sa va miscati repede avand [n vedere termenul de doar 15 zile pentru motivarea si depunerea constestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand in vedere ... s0ka s0ka Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand in vedere ca suma ramasa dupa poprire nu-mi permite nici macar un trai decent? (vezi toată discuția)
Somatie executare silita mariuss72 mariuss72 Buna ziua Am primit de la ANAF o somatie de executare silita pentru neplata unor impozite ale unei firme din Germania unde am fost administrator intre anii ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pensie gr 3 Cod1958 Cod1958 Pensia mea de invaliditate gr 3 este de 520 roni , intrebarea este , daca ANAF ul poate pune poprire pe acest venit din cont si care i procedura in situatia ... (vezi toată discuția)