avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand in vedere ...

Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand in vedere ca suma ramasa dupa poprire nu-mi permite nici macar un trai decent?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:13, 20 Decembrie 2022
doar daca contestati executarea se poate sa obtineti sa va opreasca mai putin.
cet vi se retine, 1/3? din cat aveti venit?
Nu prea interesează debitorul problemele dvs personale dar puteți încerca în funcție de valoarea debitului și de creditor.Incercati in paralel o contestație la executare discutând cu un av poate găsiți motive ..
Mi se retine 1/3, da. Pe de alta parte, da, e de inteles ca problemele mele personale nu intereseaza, eu intreb aici pentru ca aceleasi probleme financiare ma impiedica sa-mi pot permite un avocat.
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
s0ka, utilizator
Un simplu sfat nu va poate ajuta sa rezolvați o problema de acest gen,deoarece cineva trebuie sa studieze actele,sa va spună dacă aveți ceva șanse etc.Incercati măcar o consultație sau redactarea contestatiei la executare pt a va mari șansele.. În astfel de situații ar trebui sa va faceti o socoteala câți bani am de plata,ce as putea rezolva cu un cost minim etcetc.Oricum dacă așteptați o negociere, răspuns la o eșalonare din partea debitorului riscați sa pierdeți termenul pt contestație.
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am adjudecat un apartament executat ancus ancus Buna ziua,am mare nevoie de parerea dumneavoastra...am castigat la licitatie un apartament ,am depus banii in contul executorului,acum urmeaza sa astept ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se formulează o. contestație la executare silită ... Gabriela 33 Gabriela 33 Buna ziua! Cum se formulează o. Contestație la executare silită și unde se face !? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Recurs respins, declanºarea executãrii silite Daniela28 Daniela28 În urma respingerii recursului, s-a decis (irevocabil) recuperarea unui debit de 4000 euro + cheltuieli de judecată în sumă de 2191,11 lei. Întrebarea ... (vezi toată discuția)