avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingrijire batrani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingrijire batrani

in urma cu 18 ani,parintii meu au luat spre ingrijire 2 batrani,cu casa la tara,mutandu-ne cu totii la ei(noi 3)
dupa o perioada femeia s-a imbolnavit fiind ingrijita 13 luni de mama mea(imobilizata la pat) iar mai apoi a murit.
casa a fost total renovata de parintii mei,intre timp.
Problema mea este ca,in ultima perioada,batranul,care inca traieste(84 ani) a inceput sa ne ameninte ca ne da afara.precizez ca toate consultatiile medicale si tot ce inseamna medicamente,hrana si caldura ii sunt platite de parintii mei.
exista un contract de ingrijire facut la notar.
As dori sa stiu daca mai exista posibilitatea ca acesta sa ne lase pe drumuri,va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
serbanionus, utilizator
Cel mai recent răspuns: serbanionus , utilizator 15:44, 28 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru raspuns,
exista un contract incheiat la un notar in vremea cand traia si batrana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o casă cu clauză de întreținere și uzufruct viager pentru două persoane. cum pot să rămân doar cu una în întreținere? krysti krysti Acum 2 ani am cumparat o casa veche la tara de la o matusa. Am facut intelegerea sa o luam si pe mama sa in intretinere cu contract vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire! blackberry29 blackberry29 Buna ziua, am nevoie de ajutor. Un batran mi-a trimis urmatoarea scrisoare: \\"sotia de 86 ani sta la pat. noi nu avem copii comuni. ea are copii din prima ... (vezi toată discuția)
Evaluare contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere didiana2013 didiana2013 Buna ziua, Am nevoie de sfaturile dvs. Matusa mea are grija de o batrana (rude de-a ei din partea sotului).Contractul a fost facut in 2004.Atunci traia si ... (vezi toată discuția)