Ce urmariti cu acest proces ?
Ce credeti ca se va imbunatati dupa el ?
Taxa de timbru e 20 de lei, costul probei adn vreo 2700 , iar onorariul avocatului, il stabiliti cu acesta.
Puteti solicita ajutor public judiciar .
Dupa proces, puteti recupera de la parat, costurile.
E angajat, are bunuri ? Daca nu, nu recuperati nici cheltuieli si nu primiti nici pensie.
Cred ca este angajat ,sa casatorit si a trecut pe numele sotiei aceasta are magazine deschise iar el aprovizioneaza cu marfa din cate am obseevat..as vrea sa i dovedesc ca este tatal copilului si sa i plateasca copilului ce i se cuvine ca din suflet nu a facut acest lucru.ma deranjat faptul ca am inteles ca isi doreste copil cu actuala sotie(ce este normal ,nu sunt contra),doamne fereste,iar de acest copil pe care îi are nici nu îl saluta pe strada macar.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este nici o ruşine ca pe certificatul de naştere să nu existe numele tatălui. Legea prevede obligativitatea tatălui la plata pensiei de intreţinere, DAR, ca acesta să plătească, trebuie să aibă venituri LEGALE şi bunuri pe numele său.
Ori, dvs. spuneţi că magazinele sunt ale soţiei-acum, în momentul în care deschideţi proces pentru stabilirea paternităţii, domnul are tot timpul să-şi înstrăineze bunurile şi aşa, instanţa va stabili 1/4 din salariul minim net pe economie pentru 1 copil, 1/6 dacă i se naşte copil din actula căsătorie, deci cca 200 lei/lună, pe care dacă vrea, îi plăteşte, dacă nu, dovedeşte că nu are venituri.
Deci concluzia este cea a antepostatoarei: nu câştigaţi nimic nici dvs., nici copilul cu această stabilire a paternităţii.