avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata sau liber pentru zi libera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata sau liber pentru zi libera

Buna seara! Ma intereseaza daca pentru 31 decembrie tura de noapte am dreptul la zi libera sau daca ar trebui sa fiu platita , deci lucrez 4 h pe 31 decembrie si 8h pe 1 ianuarie,tura fiind de 12 ore.In acest caz beneficiez de liber sau bani? Angajatotul spune ca nu, pentru ca am intrat pe 31 dec si este zi lucratoare si nu am decat liberul de 48 h dupa tura de noapte si atat. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 29 Decembrie 2019
Pentru 31 decembrie nu aveti dreptul la nicio zi libera,veti primi salariul normal ... este zi lucratoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariati care lucreaza in ture de cate 12 h buna ziua, am urmatoarea ... anymaryh anymaryh salariati care lucreaza in ture de cate 12 h Buna ziua, Am urmatoarea situatie, si va rog sa ma ajutati : 1). Pana in dec 2022 se lucra pe ture 12/24 , ... (vezi toată discuția)
Repausul dupa tura de 12 h (ce include ore de noapte) steliana28 steliana28 Buna seara Va rog sa ma lamuriti daca este legal ca angajatorul sa acorde 24 h libere dupa tura de 12 ore (de noapte). Lucrez intr-o institutie cu program ... (vezi toată discuția)
Bună seara! lucrez în sistemul sanitar, program de 12 ore pe ... Cebuc Lavinia Cebuc Lavinia Bună seara! Lucrez în sistemul sanitar, program de 12 ore pe zi 12/24, 12 /48, am primit majorarea de 75 la suta doar pentru zilele lucrate, nu pentru orele ... (vezi toată discuția)