avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie

Buna ziua.revin cu o intrebare la dumneavoastra in speranta ca ma veti ajuta într-un fel.Am inteles ca termenul de formulare a unei contestații, acel termen de 15 zile ,a căzut.se aplica și în cazul acol procese pierdute pe baza tardivitatii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:51, 30 Decembrie 2019
Este adevărat, că termenul pentru a depune contestație la executare silită, este de 15 zile calendaristice de la data la care ați luat la cunoștință că sunteți executat silit.
Asta.stiu...dar a apărut în spațiul public,ca poti sa faci întâmpinare și după cele 15 zile.
Ce treabă are întâmpinarea cu contestația`? Sau ce legătură aveți dumneavoastră cu întâmpinarea`?
Sunteți debitor, sau creditor? Întâmpinare este forma de apărare a pârâtului, la acuzele reclamantului.
ve rog sa expuneti detaliat situatia, ca nu se intelege ce vreti de fapt, sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silită am executat-o pe fosta soție ... Dan Mihai Dan Mihai Contestatie la executare silită Am executat-o pe fosta soție , pentru neplata pensiei de întreținere , a minorului pe care la părăsit în Germania , ... (vezi toată discuția)
Nu am platit taxa de timbru la o contestatie la executare la ... Sever Simion Sever Simion Nu am platit taxa de timbru la o contestatie la executare la fond. A fost anulata cererea. Pot la apel sa platesc taxa si sa se judece sau imi recomandati sa ... (vezi toată discuția)
O incuvintare a executarii silite de catre judecatorie, fara ... ranedo ranedo O incuvintare a executarii silite de catre Judecatorie, fara cale de atac, emisa in 31.Ianuarie, mai poate fi contestata de debitor, care a facut o cerere de ... (vezi toată discuția)