avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de handicap grad 2 accentuat permanent si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de handicap grad 2 accentuat permanent si venitul din firma

Dacă deschid o mică firmă cu 3 angajați îmi afectează pensia de handicap grad 2 accentuat permanent? Mulțumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:35, 29 Decembrie 2019
Probabil ca aveți o INDEMNIZAȚIE, pentru că NU EXISTĂ pensie de handicap.
Indemnizația de handicap se poate cumula cu salariul, sau alte venituri din activități independente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am următoarea întrebare; sunt pensionar de invaliditate ... costyarges costyarges Buna seara! Am următoarea întrebare; Sunt pensionar de invaliditate cu gradul 2 cu probleme vizuale și cu certificat handicap de nevăzător gradul 2 ... (vezi toată discuția)
Pot lucra Costyparaschiv Costyparaschiv Sunt persoana cu Gr doi Am cod afecțiune M16 o65 Primesc pensie caz de boala 704 Ron și indemnizație 375 Ron Întrebarea mea este Mai pot lucra am ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si/sau indemnizatie de handicap jonela19 jonela19 buna ziua, sunt o persoana de 56 ani, diagnosticata cu diabet zaharat tip II insulino dependent si am fost operata in 2010 de cancer de colon cu grad ... (vezi toată discuția)