avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdut acte apartament (Sector 6, Bucuresti)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdut acte apartament (Sector 6, Bucuresti)

Buna ziua!

Din pacate am pierdut actele de la apartament. Imobilul se afla in Sectorul 6 - Bucuresti, iar dobandirea s-a efectuat in 2016.

Cateva intrebari:

1. De unde pot procura o copie a acestora?
2. Care sunt pasii de urmat?
3. Cat ma costa si cat dureaza?

*daca se poate, copie legalizata.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 22:30, 30 Decembrie 2019
de la notar
1. De la notar.
2. INFONOT
3. Cat va costa, dpoar institutiile la care apelati va pot spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare certificat de nastere model vechi in certificat nou si apostilare burgundy burgundy Buna ziua, Am cautat mai multe informatii dar nu imi este foarte clar cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul urmator. Fratele meu vrea sa se ... (vezi toată discuția)
Scoatere/iesire din indiviziune ContSters168731 ContSters168731 Buna ziua, Vreau lamuriri asupra urmatoarelor: -in 2006 deces unul dintre soti : se efectueaza succesiune de catre sotul supravietuitor si cei 2 copii (Ion ... (vezi toată discuția)